Werkwijze

Vrijblijvende offerte
Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor het vertalen van uw tekst(en). De kosten van een vertaalopdracht zijn afhankelijk van het aantal woorden en de moeilijkheidsgraad van de brontekst en van de gewenste talencombinaties. U kunt uw te vertalen tekst rechtstreeks sturen naar info@rubydejongvertalingen.nl. Hebt u speciale wensen, bijvoorbeeld op het gebied van stijl, terminologie of spelling, vermeld deze dan ook in uw aanvraag.

Kwaliteitsborging
Twee zaken zijn essentieel voor de kwaliteit van een vertaling: de persoonlijke taalkundige en vertaalkundige vaardigheden van de vertaler en absolute aandacht voor een zo volledig mogelijke grammaticale, terminologische en stilistische juistheid van de tekst. Daarom worden alle vertalingen uitgevoerd door professionele, vakkundige vertalers en gecontroleerd door even zo professionele revisoren. Deze aandacht voor kwaliteit wordt ondersteund door het gebruik van de laatste technische vertaalhulpmiddelen.

Voordelig en efficiënt
Ruby de Jong vertalingen is een kleinschalig vertaalbureau met een schat aan ervaring binnen de vertaalwereld en oog voor persoonlijke service. Dankzij de selectie van de juiste vertaler voor uw opdracht, 100% aandacht voor de kwaliteit van uw tekst en soepele en flexibele samenwerking via één aanspreekpersoon, bent u verzekerd van een voordelige en efficiënte levering zonder zorgen over kwaliteit.


Overtuigende vertalingen en teksten


Overtuigende vertalingen en teksten